гр.6 "Кухар. Кондитер"
1 курс
1 курс
Предмет:"Устаткування підприємств харчування"
Підручник "Устаткування підприємств громадського харчування" Н.П.Саєнко https://www.twirpx.com/file/350438/
Розділ 8. Загальні відомості про теплове устаткування. стор.130.
Тема уроку:"Класифікація теплового устаткування. Паливо, його види, склад.
Тема уроку:"Загальні відомості про електричне устаткування.Електронагрівальні елементи.
Тема уроку: "Загальні відомості про секційно-модульне обладнання.
Розділ 9. Устаткування з газовим нагріванням. стор.138.
Тема уроку: "Загальні відомості устаткування на газовому обігріві. Правила експлуатації та безпека праці з газовим обладнанням.
Розділ 10. Устаткування з електронагріванням. стор.175.
Тема уроку:" Устаткування для варіння їжі. Пароварильні шафи: прзначення, будова,
правила експлуатації.
Тема урока: Котли секційно-модульні для варіння їжі. стор. 218.
Тема урока: Сосисковарки призначення ,призначення , будова , принцип роботи. ст.220.
Тема урока: Електричні та газові плити їх призначення, будова та принцип роботи.ст 178.
Тема урока: Сковороди з прямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. стор 236.
Тема урока: Сковороди з непрямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. ст 239.
Тема уроку: Шафи для смаження та випікання.ст.190
Тема уроку: Будова та робота фритюрниць.ст.243.
Тема уроку: "Загальні відомості про секційно-модульне обладнання.
Розділ 9. Устаткування з газовим нагріванням. стор.138.
Тема уроку: "Загальні відомості устаткування на газовому обігріві. Правила експлуатації та безпека праці з газовим обладнанням.
Розділ 10. Устаткування з електронагріванням. стор.175.
Тема уроку:" Устаткування для варіння їжі. Пароварильні шафи: прзначення, будова,
правила експлуатації.
Тема урока: Котли секційно-модульні для варіння їжі. стор. 218.
Тема урока: Сосисковарки призначення ,призначення , будова , принцип роботи. ст.220.
Тема урока: Електричні та газові плити їх призначення, будова та принцип роботи.ст 178.
Тема урока: Сковороди з прямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. стор 236.
Тема урока: Сковороди з непрямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. ст 239.
Тема уроку: Шафи для смаження та випікання.ст.190
Тема уроку: Будова та робота фритюрниць.ст.243.
Комментариев нет:
Отправить комментарий