гр.6   "Кухар. Кондитер"
1 курс

Предмет:"Устаткування підприємств харчування"

Підручник  "Устаткування підприємств громадського харчування" Н.П.Саєнко  https://www.twirpx.com/file/350438/

Розділ 8. Загальні відомості про теплове устаткування. стор.130.

Тема уроку:"Класифікація теплового устаткування. Паливо, його види, склад.
Тема уроку:"Загальні відомості про електричне устаткування.Електронагрівальні             елементи.
Тема уроку: "Загальні відомості про секційно-модульне обладнання.

Розділ  9.   Устаткування з газовим нагріванням. стор.138.
Тема уроку: "Загальні відомості устаткування на газовому обігріві.  Правила експлуатації та безпека праці з газовим обладнанням.

Розділ  10.  Устаткування з електронагріванням. стор.175.
Тема уроку:" Устаткування для варіння їжі. Пароварильні шафи: прзначення,  будова,
правила експлуатації.
Тема урока: Котли секційно-модульні для варіння їжі. стор. 218.
Тема урока: Сосисковарки призначення ,призначення , будова , принцип роботи. ст.220.
Тема урока: Електричні та газові плити їх призначення, будова та принцип роботи.ст 178.
Тема урока: Сковороди з прямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. стор 236.
Тема урока: Сковороди з непрямим обігрівом вивчення будови , принципу роботи. ст 239.
Тема уроку: Шафи для смаження та випікання.ст.190
Тема уроку: Будова та робота фритюрниць.ст.243.



Комментариев нет:

Отправить комментарий