Дистанційне навчання

Теоретичне навчання
гр.6  (1курс)  Устаткування
гр.3  (2 курс)  Устаткування

Виробниче навчання для групи 3 (2курс)
Тема:Механічна кулінарна обробка овочів, грибів.
https://drive.google.com/open?id=1eZt1NdihJGX_8Y9U3X64IHKsYEf_4Qaq

Тема:Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів.
https://drive.google.com/open?id=1aos39sfMRrdfF1W-ny6JZiT5IiztFaEq

Тема:Механічна кулінарна обробка м`яса
https://drive.google.com/open?id=1vJ7kXUtZMFAosJpZJMHssfE-e6qmJgHg

Тема:Супи:
https://drive.google.com/open?id=1w-hdQhQXaUnxYZd8x_J7vn2xxvdon6Ch

Санітарія:
https://drive.google.com/open?id=1B-D2QkMS6enZlD13-F-yIJsFttWh0YAC

Техніка безпеки:
https://drive.google.com/open?id=1ON4w9AxxT5m4RE3-tbLqbI2SCZIpKp3y
https://drive.google.com/open?id=1jtXXxwafiL4O-9Wx2VJwW0WwGymszyTs



Комментариев нет:

Отправить комментарий