гр.3 "Кухар. Кондитер"
2курс
2курс
предмет "Устаткування підприємств харчування"
Підручник "Устаткування підприємств харчування" Н.П.Саєнко https://www.twirpx.com/file/350438/
Розділ 17. Холодильне устаткування. стор.275
Тема уроку: Системи охолодження камер. Компресійна холодильна машина.
Тема уроку: Класифікація торговельного холодильного устаткування.
Тема уроку: Холодильні шафи.
Тема уроку: Холодильні прилавки- вітрини.
Тема уроку: Холодильні льодогенератори.
Тема уроку: Камери шокового заморожування.
Тема уроку: Збірно-розбірні холодильні камери.
Тема уроку: Правила експлуатації холодильників.
Тема уроку: Холодильні льодогенератори.
Тема уроку: Камери шокового заморожування.
Тема уроку: Збірно-розбірні холодильні камери.
Тема уроку: Правила експлуатації холодильників.
Комментариев нет:
Отправить комментарий