гр.3  "Кухар. Кондитер"
2курс

предмет "Устаткування  підприємств харчування"


Підручник "Устаткування підприємств харчування"  Н.П.Саєнко  https://www.twirpx.com/file/350438/

Розділ 17.   Холодильне устаткування.  стор.275

Тема уроку:  Системи охолодження камер. Компресійна холодильна машина.
Тема уроку: Класифікація торговельного холодильного устаткування.
Тема уроку:  Холодильні шафи.
Тема уроку: Холодильні прилавки- вітрини. 
Тема уроку: Холодильні льодогенератори.
Тема уроку: Камери шокового заморожування.
Тема уроку: Збірно-розбірні холодильні камери.
Тема уроку: Правила експлуатації холодильників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий